Op zoek naar kindercamping in Limburg?

Bent u van plan om met het gehele gezin lekker op vakantie te gaan? Wat een goed idee! U hoeft hiervoor helemaal niet het land uit, u kunt er ook voor kiezen om lekker in eigen land te blijven. Wat dacht u van het altijd mooie Limburg? Deze provincie heeft veel te bieden. Zo beschikt deze provincie over een mooie omgeving, natuur, dorpen en genoeg andere leuke dingen om te doen. Wanneer u met het gezin op vakantie gaat is het wel zo leuk om op een kindercamping in Limburg te verblijven. Hiervoor bent u bij Recreatiepark de Leistert geheel aan het juiste adres. 

Vele faciliteiten

Op dit park treft u vele faciliteiten aan in een veelzijdige omgeving. Hier ervaart u volop plezier. In principe hoeft u het park niet te verlaten om een leuke tijd te beleven. U treft hier bijvoorbeeld een subtropisch zwemparadijs aan, een overdekte Plaza met bowlingbaan; een sportcafé; indoor-speeltoestellen en grote buitenspeeltuinen. Ook is er een recreatieteam om de kleintjes te vermaken. In de omgeving treft u onder meer GaiaZoo, Toverland en drie Nationale Natuurparken aan.

Meer online

Meer informatie is er online te vinden op Recreatiepark de Leistert. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen.