Natuursteen tegels in uw woning

Kent u natuursteen tegels al? Deze natuursteensoort is door een eeuwenlang proces ontstaan in de natuur. Het wordt vervolgens verwerkt als tegel in diverse afmetingen. Er zijn vele soorten natuursteen. De bekendste is toch wel leisteen, graniet, marmer, basalt, hardsteen en travertin. Wat zo uniek is aan de natuursteen tegels is dat alle kleuren en structuren anders zijn in elke soort steen. Dit levert een divers geheel op. Het zijn tegels met veel karakter. Al meer dan tien jaar lang dient totaaltegel als importeur van de mooiste natuursteen tegels. Deze komen uit vele diverse landen van over de hele wereld. De werkwijze van totaaltegel is erg uniek. Alle producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geïmporteerd. Vervolgens worden ze direct aan u, de consument, doorverkocht.

Het natuursteen assortiment

Het assortiment aan natuursteen bestaat uit diverse natuursteensoort producten. Denk dan aan natuursteen vloertegels, natuursteen wandtegels, natuursteen terrastegels en muurpanelen als strips en stone panels. Bij de firma totaaltegel treft u een grote showroom aan en een showtuin waar u diverse natuursteen tegels in een groot oppervlakte kunt bekijken. Vaak kunnen de producten al binnen een week geleverd worden. Heeft u specifieke maten of wensen? Geef dit dan wel duidelijk aan; de levertijd kan dan namelijk verschillen.

Andere producten

Naast natuursteen heeft totaaltegel ook vele andere soorten producten. Om daar meer informatie over te krijgen kunt u terecht op de website van totaaltegel.