Natuursteen tegels aangeboden

Kent u mooie natuursteen tegels al? Dit zijn tegels die door een eeuwenlang proces zijn ontstaan in de natuur. Vervolgens wordt dit natuurproduct verwerkt als een tegel in diverse afmetingen en maten. Er zijn vele soorten natuursteen tegels. Wellicht heeft u weleens van de volgende natuursteen tegels gehoord; leisteen, marmer, graniet, hardsteen, basalt of travertin. Een natuursteen tegel heeft unieke kleuren en structuren en ze zijn in iedere steen weer anders. Geen een natuursteen tegel is hetzelfde en dit maakt de tegel uniek en zeer karakteristiek.

Importeur van natuursteen tegels

Meer dan 10 jaar is totaaltegel al een trotse importeur en leverancier van mooie natuursteen tegels voor in iedere soort woning. Zij halen de natuursteen tegels uit landen van over heel de wereld. De producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geïmporteerd. Vervolgens wordt het direct aangeboden aan de consument. Dit maakt het een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders!

Snelle levering

Veelal kunnen de natuursteen tegels van totaaltegel uit voorraad geleverd worden en dit meestal al binnen 1 week. Het is dus ook nog eens een hele snelle levering! Wanneer u een specifieke maat wilt hebben dient u dit vooraf door te geven.